Il tv audioland

Audioland: Podcastien päätapahtuma sekä palkintogaala

Podcastien päätapahtuma sekä palkintogaala | Audioland

Audioland on podcastien ammattilaispäivä ja palkintogaala, joka kokoaa yhteen podcastien tekijät, alan ammattilaiset, mainostajat sekä podcastien yleisöt.

Audioland on podcastien ensimmäinen oma ammattilaistapahtuma, joka järjestetään 30.3.2022 Helsingissä Savoy-teatterissa. Early Bird -liput nyt myynnissä!

Audioland-gaala 2022: kaikki ehdolla olevat podcastit – Iltalehti

29.3.2022 — Keskiviikkona järjestettävä Audioland-tapahtuma kokoaa Suomen podcast-maailman yhteen. Katso Audioland-gaalan tallenne tästä. IL-TV.

Audioland palkitsee parhaat podcastit – Iltalehti

Iltalehti

Musiikkiväellä on Emma-gaala, tv-alalla Kultainen venla ja elokuva-alalla Jussi-gaala. Pian myös Suomen podcast-maailma saa oman juhlansa, …

Audioland.fi – Facebook

Gaaln televisioi livenä IL-TV. Kiitämme kaikkia podcat-ammattilaisia ja yleisöä aktiivisesta äänestämisestä. Ääniä annettiin yhteensä 15000!⚡️ Kaikken …

Audioland.fi – पोस्टहरू | Facebook

Audioland edistää podcastien ammattimaisen tekemisen edellytyksiä Suomessa. … @radioplaysuomi @podmefi @iltalehti @podplaysuomi @marketingfinland …

Clarissa Hedman on Instagram: “gala night eli il-tv päälle! mun …

… Clarissa Hedman (@clarissahedman) on Instagram: “gala night eli il-tv päälle! mun forever peiliselfie bestie Hunu on juontamassa @audioland.fi…”

Podcastit saavat oman ammattilaistapahtuman Audiolandin

Podcastit saavat oman ammattilaistapahtuman Audiolandin | Kauppalehti

17.11.2020 — Podcastit saavat oman ammattilaistapahtuman – Audioland tähtää myös podcastien kaupallisen potentiaalin lunastamiseen. 17.11.2020 10:31.

Suomen podcast-ala on saamassa ensimmäisen ison oman tapahtumansa. Audiolandia järjestävä Risto Kuulasmaa oli organisoimassa myös ensimmäistä Tubeconia.

Yli miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja

Yli miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja – pitääkö teidän yritys ääntä – Alma Brand Studio

Maaliskuussa järjestettiin ensimmäinen Suomen podcast-alan ammattilaistapahtuma, Audioland Awards. Osallistujia tapahtumassa oli mukavasti ja tunnelma …

Audioland Awards -gaala palkitsee Suomen parhaat podcastit

Audioland Awards -gaala palkitsee Suomen parhaat podcastit | Audioland

24.3.2022 — Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen podcast-palkintogaala Audioland Awards järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa keskiviikkona 30.3.

Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen podcast-palkintogaala Audioland Awards järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa keskiviikkona 30.3.

Keywords: il tv audioland