Kärkkäinen lapset

Lelut ja Lastentarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

Lelujen myötävaikutuksessa lapsi alkaa kehittymään ja oppimaan uusia asioita. … Lastenhuoneeseen löydät iki-ihanat lelut sekä hoitotarvikkeet Kärkkäisen …

Lastenhuone kehittyy lapsesi mukana

Lasten leikkihuone on yleensä alkuunsa sisustettu vauvaa varten. Hoitopöytä, vauvan sänky sekä muut lastenhoitotarvikkeet ovat vauva-aikana tärkeitä tarvikkeita, joten leikkihuoneesta niille löytyy sopiva säilytyspaikka. Lastentarvikkeiden käytön vähentyminen tarkoittaa lapsiperheessä lelujen lisääntymistä. Mitä vanhemmaksi vauva kasvaa, sen enempi leluja tulee hankittua. Vauvanhoitohuoneena toimineesta huoneesta kehittyy mukava leikkihuone lasten sekä lelujen ansiosta.

Lastentarvikkeet helpottavat arkea
Vauvan tullessa taloon, alkaa koti täyttymään monista erilaisista vauvanhoitotuotteista. Tuleva leikkihuone saa toimia rauhallisena vauvanhoitohuoneena, jossa kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Kaikki lastentarvikkeet eivät suinkaan ole pakollisia, mutta vauva-arkea ne helpottavat huomattavasti. Lastentarvikkeiden kirjo on laaja: lastenvaunut, turvakaukalot ja -istuimet, tuttipullot, turvatuotteet sekä paljon muuta.

Erilaiset lastentarvikkeet ovat suunnattu kuhunkin ikäluokkaan, aina vauvasta taaperoikään. Hyödyntämällä monipuolista lastentarvikevalikoimaa vauvanhoito helpottuu niin nukkumisen, ruokailun kuin matkustamisenkin osalta. Lastentarvikkeiden, etenkin hoitotavaroiden määrä vähenee, mitä isommaksi vauva kasvaa. Tällöin vauvanhoitohuone alkaa muuttumaan hiljalleen leikkihuoneeksi.

Taaperoikäisen lelut ovat kovassa käytössä
Pienelle lapselle lelut ovat tärkeitä. Lelujen myötävaikutuksessa lapsi alkaa kehittymään ja oppimaan uusia asioita. Kotielämää matkimalla jo parin vuoden ikäinen osaa taitavasti leikkiä niin kotileikkejä kuin myös erilaisia nukkeleikkejä. Nuket ja leikkiastiat ovatkin pienten lasten suosiossa.

Taaperoikäisen lapsen huone onkin täynnä värejä, keskeneräisiä kotileikkejä, iloa ja laulua. Lelut eivät ehkä löydä aina paikoilleen, mutta pienen lelujen kaaoksen keskellä lapsi viihtyy ja leikit voivat vaihtua tiuhaan kotileikeistä vaikkapa Lego Dublo-palikoiden rakenteluun. Lastenhuoneen nurkassa olleet lasten vaunut ovat vaihtuneet päältä ajettaviin leluihin, kuten potkumopoon tai potkupyörään.

Kouluikäinen vaatii leluilta jo toiminnallisuutta
Lapsen kasvaessa leikit muuttavat muotoaan. Välillä ase- ja vakoilulelut takaavat riehakkaat leikit, kun taas toisinaan lapsi rauhoittuu pitkäksikin aikaa Lego-palikoiden äärelle rakentelemaan. Lego Friends ja Lego City -sarjat ovat kouluikäisten lasten suosikkeja. Ne asettavat lapselle sopivasti haastetta ja herättävät mielikuvituksen.

Kouluikäisen lapsen leluihin lukeutuvat myös RC-harraste autot, pelit sekä erilaiset rakennussarjat. Lastenhuone alkaa hiljalleen muuttua teini-ikäisen huoneeksi. Muistona vauva-ajasta sekä lapsuuden leikeistä hyllyn päälle on jäänyt kokoelma erilaisia pehmoeläimiä odottamaan seuraavia leikkijöitä.

Lastenhuoneeseen löydät iki-ihanat lelut sekä hoitotarvikkeet Kärkkäisen verkkokaupan runsaasta valikoimasta. Mukavia leikkihetkiä kaiken ikäisille lapsille!

Lasten vaatteet ja kengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Lasten vaatteet eivät kestä käytössä turhan pitkään. Viimeistään kasvupyrähdys pakottaa päivittämään vaatekaapin uusiksi. Kotimaiset lastenvaatteet ovat helppo …

Kivat sekä käytännölliset lasten ja nuorten vaatteet

Pikkuväki tarvitsee runsaasti kampetta. Lasten vaatteet eivät kestä käytössä turhan pitkään. Viimeistään kasvupyrähdys pakottaa päivittämään vaatekaapin uusiksi. Kotimaiset lastenvaatteet ovat helppo valinta lasten asuvalikoimaa kartuttaessa. Suomalaiset lasten vaatteet ovat mitoiltaan usein mukavan kokoisia ja sopivan väljiä. Lasten vaatteet netistä – helposti, nopeasti ja luotettavasti Kärkkäisen kautta!

Leikki on lasten työtä! Siksi päiväkoti- ja kouluvaatteiden tulee olla mukavia ja kestäviä yllä. On tärkeää, ettei lapsia liikaa varjella vaatteiden likaantumiselta – näin leikin imuun on mukava sukeltaa touhuamaan kelillä kuin kelillä. Missään nimessä lapsia ei tulisi kieltää liikkumasta, päinvastoin, siihen tulee ehdottomasti kannustaa kaikissa tilanteissa. Pienet tahrat tai puhkikuluneet polvet kertovat vain siitä, että hauskaa on tullut pidettyä!

Lasten sisävaatteet moneen menoon

Lapset tarvitsevat hyviä perusvaatteita, jotka sopivat leikkiin, päiväkotiin ja kouluun. Näitä ovat esimerkiksi mukavat college-asut, legginsit ja tunikat sekä t-paita, huppari ja verkkarit. Lasten vaatteissa on tärkeää, että niillä on mukava juosta ja touhuta. Useimmat lapset tykkäävät vaatteista, joissa ei ole liikaa hankaavia saumoja, kireitä nyörejä tai puristavia yksityiskohta.

Lastenvaatteiden hankinnassa kannattaa luottaa lasten omaan makuun. Näin vaatteet on mukavampia saada ylle joka ikinen aamu. Aikuiset usein pitävät fiksun näköisistä kauluspaidoista ja siisteistä neuleista lasten yllä, mutta tällaiset vaatteet on ehkä parempi jättää juhlapäiviin tai kyläilyreissuille. Mukavia vaihtoehtoja lasten juhlavaatteisiin löydät Kärkkäisen verkkokaupasta.

Lasten ulkovaatteet joka säähän

Vaihtelevat vuodenajat ovat syy siihen, miksi lapselle tulee valita useammat eri ulkovaatteet. Talven pakkasille tarvitaan toppaa, kun taas välikausiin vaaditaan ennen kaikkea tuulen- ja vedenpitävyyttä. Kesäiset pihavaatteet voivat olla keveitä, mutta niidenkin tulee sopia yhtälailla hiekkalaatikoille kuin pihanurmellekin. Näiden lisäksi tarvitaan joukko erilaisia asusteita: pipoja, hanskoja, tuubihuiveja ja lippiksiä.

Sadesäällä etenkin pienten lasten ylle kannattaa kiskoa kuravaatteet. Lätäköissä on mukavampi roiskia, kun hyvä varustus suojaa alempaa kerrosta kastumiselta. Lasten sadevaatteiden parina toimivat tottakai tukevat lasten kumisaappaat. Lasten sadetakit-osiosta löytyvät kurakamppeet monessa koossa niin pojille kuin tytöillekin.

Lasten tuotteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Tutustu kattavaan Lasten tuotteet -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Lasten asusteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät eri vuodenaikoihin sopivat lasten asusteet. Valikoimasta löytyy myös henkselit tai vyö lapselle tai tyylikkäät solmiot ja …

Lasten asusteet kruunaavat pukeutumisen

Pohjolan ilmasto tarjoaa toinen toistaan kauniimpia vuodenaikoja, mutta myös varsin haasteellisia sääolosuhteita. Alkutalven pimenevissä loskakeleissä ja keväällä lumien sulaessa taistellaan kosteutta ja keskitalvella taas paukkupakkasia vastaan. Hyvät ja tarkoituksenmukaiset lasten ulkovaatteet, lasten kengät ja lasten asusteet pitävät lapset lämpiminä vaihtelevista keleistä riippumatta.

Lämmin takki, housut ja kengät eivät riitä pelkästään pitämään pienempää tai suurempaa lasta lämpimänä, koska lämpö haihtuu tehokkaasti myös pään ja käsien kautta. Niinpä laadukkaat olosuhteiden mukaan valitut lasten asusteet kruunaavat pukeutumisen. Lämpimät lasten pipot, lasten käsineet ja lasten kaulahuivit pitävät kehon lämpimänä ja antavat lapselle mahdollisuuden keskittyä ulkoleikkeihin kaikilla keleillä.

Merinovillasta valmistetut lasten pipot pitävät pakkasen poissa
Merinovillan kuidut ovat huomattavasti ohuempia ja pidempiä tavalliseen villaan verrattuna. Merinovillan kuitu on pehmeämmän tuntuinen, eikä kutise tavallisen villan tapaan, mutta sisältää kuitenkin kaikki villan mainiot ominaisuudet.

Talvioloissa merinovillan kuidun pienet ilmataskut tuovat vaatekerroksiin lisää ilmavuutta ja auttavat lasta pysymään lämpimänä. Merinovilla on myös mainio lämmönsäätelijä. Hikoillessa se imee ja vapauttaa kehon kosteuden ilmaan eli kastuessa tai hikoillessa se pitää silti tehokkaasti lämpimänä. Näin merinovillaiset lasten pipot, lasten huivit ja muut lasten asusteet ovat täydellisiä lämmittäjiä talven pakkaspäiviin.

Lämmin merinovilla, ihoa vasten pehmeältä tuntuva fleecevuori ja tuulenpitävät korvalliset suojaavat pieniä korvia tuulessa ja tuiskeessa. Taaperoille ja pienemmille lapsille suunnitellut kypärämyssyt ovat klassinen valinta talvea varten. Nämä pienten lasten pipot on suunniteltu suojaamaan lasten korvia, otsaa ja kaulan aluetta viimalta ja kylmyydeltä. Isompien lasten pipot sisältävät usein hieman sporttisemman ulkonäön ja ne sopivat tyyliltään niin kotipihan leikkeihin kuin kauppareissuillekin.

Lasten käsineet ja lasten huivit ovat aktiivisen ulkoilijan vakiovarusteita
Hyvät lasten käsineet pitävät pienet kädet lämpiminä, hylkivät kosteutta, mutta eivät kuitenkaan hiosta. Pohjolan olosuhteissa tuleekin käyttää vuodenaikojen mukaisia käsineitä. Liian ohuet lasten käsineet eivät lämmitä pakkasilla ja toppakäsineet ovat taas liian kuumat lauhemmilla ilmoilla.

Lasten huivit suojaavat mainiosti kaulan aluetta ja tuntuvat mukavalta päällä. Lasten huivit ja kaulurit ovat lämpimiä, helposti puettavia ja nopeasti kuivuvaa materiaalia, joten ne ovat aktiivisen ulkoilijan vakiovarusteita. Tuubihuivi on järkevä asuste liikkuvaan menoon. Joustava ja miellyttävä tuubihuivi suojaa rennosti kaulaa, mutta ei roiku tavallisen kaulahuivin tapaan.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät eri vuodenaikoihin sopivat lasten asusteet. Valikoimasta löytyy myös henkselit tai vyö lapselle tai tyylikkäät solmiot ja rusetit juhlallisempiin hetkiin.

Lastenhuoneen sisustustavara | Karkkainen.com verkkokauppa

Lastenhuoneen sisustustavara. Pehmot, tarvikkeet ja lelut.

Tutustu kattavaan Lastenhuoneen sisustustavara -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Lasten paidat ja puserot | Karkkainen.com verkkokauppa

Lasten vaatteet löytyvät helposti Kärkkäisen verkkokaupasta, joten uusien paitojen sekä puseroiden hankkiminen on helppoa. Tutut merkit, kuten Name It, …

Lasten paidat ja puserot – mukavaa muotia

Lasten paidat ja puserot edustavat mukavaa pukeutumista – rentoa ja trendikästä tyyliä. Monipuolinen valikoima takaa sen, että päälle puettavaa löytyy jokaisen makuun iästä ja mieltymyksistä riippumatta. Useat tunnetut vaatevalmistajat tarjoavat tyyliä niin perheen pienimmille kuin teini-ikäisillekin.

Lasten vaatteet löytyvät helposti Kärkkäisen verkkokaupasta, joten uusien paitojen sekä puseroiden hankkiminen on helppoa. Tutut merkit, kuten Name It, Espirit sekä monet muut laadukkaat lastenvaatevalmistajat tarjoavat mukavuutta niin arki kuin juhlapukeutumiseen.

Vauvan bodyt sopivat taaperoikään asti
Vauvan body on parhain paita vastasyntyneestä lähtien. Aivan vastasyntyneelle kietaisubody on paras valinta, sillä sitä ei tarvitse vetää pään yli. Body on vauvan perusvaate, ja etenkin pienemmillä vauvaoilla niitä voi hyvinkin pitää kahta päällekäin. Body pitää vaipan hyvin paikoillaan eikä rullaudu paidan tavoin kainaloihin vauvaa nostellessa.

Taaperoikäinen on usein liian innokas harjoittelemaan itsenäistä riisumista. Body estää taaperon omatoimisen riisumisen, sillä nepparikiinnitys haaravälissä on usein lapsen voimille liian haastava aukaistavaksi. Bodyn avulla lapsi pysyy paremmin lämpimänä. Bodyja on mukava käyttää siihen saakka, kun lapsi on vaipoilla. Sen jälkeen on luontevinta käyttämään pikkuhousuja tai boksereita.

Lasten vaatekoot ovat helppoja muistaa
Lasten paidat ja puserot menevät yleensä aina senttimetrikokojen mukaan. Koot alkavat yleensä vauvojen 50 senttimetristä ja kasvavat aina kuuden sentin välein aina kokoon 170. Usein merkintä on myös tasakymmenluvuin, eli 50, 60, 70 ja niin edespäin.

Vaatekoko vastaa lapsen pituutta senttimetreinä. Kuitenkin lapsen ruumiinrakenne voi hieman muuttaa käytettävää kokoa. Esimerkiksi pullukoiden vauvojen kanssa on parempi käyttää reilumpia kokoja, jotta ne eivät purista pienokaista liikaa. Isommilla lapsilla esimerkiksi pitkät raajat saattavat aiheuttaa sen, että oman koon mukaan valittu paita onkin hihoista liian lyhyt. Tällöin kannattaa valita seuraavaa kokoa oleva lasten paita.

Lasten paidoissa löytyy iloisia värejä
Lasten vaatteissa värit saavat räiskyä! Lasten pukeutumisessa korostuvat mukavuus sekä lapsen mielelle ominainen hassuttelu. Monet eri hahmot seikkailevat lasten paidoissa. Disneyn hauskat mikkihiirihahmot tai Ryhmä Haun iloiset koirat ovat lähes kaikkien lasten mieleen.

Lasten värisilmä ei ole aivan yhtä rajoittunut verrattuna meihin aikuisiin, joten he yhdistelevät mielellään värikkäitä vaatteita keskenään. Vaikka yleisilme ei aina miellyttäisikään vanhemman silmää, on hyvä antaa lasten harjoitella itsenäistä vaatteiden valitsemista. Me aikuiset olemme usein harmaata massaa katukuvassa, joten antakaamme lasten olla väripilkkuja keskellämme!

Tilaa ihanat lasten paidat ja puserot Kärkkäisen verkkokaupasta edullisesti. Laajasta valikoimasta löydät paitoja niin pienille kuin teini-ikäisillekin.

Lapsen turvatuotteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Tutustu kattavaan Lapsen turvatuotteet -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Lasten Vaate ALE | Karkkainen.com verkkokauppa

Tutustu kattavaan Lasten Vaate ALE -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Lapset | Karkkainen.com verkkokauppa

Tutustu kattavaan Lapset -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Lapset | Karkkainen.com verkkokauppa

Kivat sekä käytännölliset lasten ja nuorten vaatteet Pikkuväki tarvitsee runsaasti kampetta. Lasten vaatteet eivät kestä käytössä turhan pitkään.

Keywords: kärkkäinen lapset