Pekka saravo perhe

Annan ja Pekan perheen kodissa näkyy rakkaus vintageen ja …

Koti täynnä vintagea ja pohjoismaista designia | Meillä kotona

21.3.2018 — Pekka Saravon, 38, ura päättyi viime keväänä Tapparan kultajuhliin. … Perheellä on melkoiset aikataulut tänään, hän sanoo.

Anna ja Pekka sisustivat 1970-luvun omakotitalon saman aikakauden kalusteilla, joita he ovat saaneet suvulta ja hankkineet käytettynä.

Tappara-ikoni kertoo elämästä kiekon jälkeen – YLE

Tappara-ikoni kertoo elämästä kiekon jälkeen: “Totuttelen päivätöihin, kaikki on pitänyt opetella tietokonehommista alkaen”

26.4.2018 — Perheessä kasvaa vielä 6- ja 10-vuotiaat. – Uskomaton tunne katsella pelejä katsomosta, aloituskiekon pudotuksen ajan jäällä vieraillut ikoni …

Pekka Saravon, 38, ura päättyi viime keväänä Tapparan kultajuhliin. Nyt hän on siirtynyt kiekkokuplasta toimistotöihin. Hyppy on ollut iso.

Tappara-legenda Pekka Saravo löysi uuden työpaikan – Iltalehti

Pekka Saravo. Henkilötiedot. Syntynyt, 13. marraskuuta 1979 (ikä 43) Rovaniemi, Suomi. Kansalaisuus, Suomi. Jääkiekkoilija. Pelipaikka, puolustaja.

Pekka Saravo – Wikipedia

26.7.2016 — Tapparan luottoratsu Pekka Saravo nousi kevään liigafinaaleissa vähintään vastaavaksi kulttihahmoksi kuin maaleja sylkenyt Patrik Laine.

Muistatko vielä kiekkokevään hittibiisin? ”En anna lastenkaan …

31.12.2018 — Pekka Saravon arki on nykyisin jopa kiireisempää kuin kiekkouralla. … Asuu Tampereella, perheessä vaimo ja kolme kouluikäistä lasta.

Pekka Saravon legendaarinen kiekkoura päättyi, mutta …

Pekka Saravon legendaarinen kiekkoura päättyi, mutta miehellä riittää vientiä vähän joka suuntaan | Paikalliset | Tamperelainen

16.9.2017 — Videolla näkyi kuvia ja videomateriaalia Saravon uralta. Maaleja, mestaruuksia ja onnen hetkiä. Tämän jälkeen Saravo perheineen asteli jäälle.

JÄÄKIEKKO Entinen pelimies on mukana Isojen Poikien Kiekkokoulussa, johon toivoo nyt enemmänkin kiinnostuneita osallistujia.

Hakametsän yleisö hurrasi seisaaltaan Pekka Saravolle

Hakametsän yleisö hurrasi seisaaltaan Pekka Saravolle: “En tiedä, ansaitsinko tämän” – Liiga – Aamulehti

5.9.2018 — Vuorossa on Tappara-ikoni Pekka Saravon mietteet tulevasta vuodesta. Miksi lähdit mukaan Aamulehden … Perhe: Puoliso ja kolme lasta.

Tampereen Tapparan kannattajat osoittivat arvostuksensa Tapparan pitkäaikaiselle puolustajalle Pekka Saravolle ennen lauantain KooKoo-ottelua.

Tapparalla taas juhlaottelu – tiistaina nostettiin mestaruusviiri …

Jukolan viesti 2019: Aamulehden julkkisjoukkue Pekka Saravo – Urheilu – Aamulehti

16.9.2017 — Kättä lippaan kannattajille. Pekka Saravo perheineen tervehtii Hakametsän yleisöä. Tappara kiitti ja muisti Saravoa pitkästä urassa seurassa …

Jukolan viestissä 2019 Kangasalla kirmaa Aamulehden 23-henkisen lukijajoukkueen lisäksi myös paikallisista nimimiehistä ja -naisista koostuva julkkisjoukkue.

Tapparalla taas juhlaottelu – tiistaina nostettiin mestaruusviiri, nyt kunnioitettiin mestaripuolustajaa

Viime keväänä uransa päättänyt Pekka Saravo keskipisteenä ennen Tappara–KooKoo-kamppailua.

Keywords: pekka saravo perhe