Piia pasanen perhe

Piia Pasanen – Wikipedia

29.12.2022 — Piia Pasanen vietti keskiviikkona 20-vuotishääpäivää puolisonsa ; Tomi Einosen kanssa. Pasanen avioitui MTV Uutisten vastaavan päätoimittajan …

Piia Pasanen julkaisi romanttisen yhteiskuvan puolisonsa …

29.12.2022 — Pasanen tunnetaan parhaiten Ylen uutisankkurina. Hän on juontanut aiemmin muun muassa Urheiluruutua, Tangomarkkinoita ja Yle TV:n Poliisi-tv:tä.

Piia Pasanen ja Tomi Einonen 20 vuotta naimisissa – Iltalehti

30.9.2022 — Pitkän uran uutisankkuria tehnyt Piia Pasanen, 49, haluaa huolehtia terveydestään, jotta eläisi mahdollisimman terveen vanhuuden.

Piia Pasanen on aina ollut itsenäinen nainen – Seura

Piia Pasanen on aina ollut itsenäinen nainen: “En ikinä kahlitsisi puolisoani eikä hän minua”

29.12.2022 — Piia Pasanen tunnelmoi hääpäiväänsä Eiffel-tornin juurella – tältä suosikkipari näytti hääpäivänään 20 vuotta sitten ja nyt.

Pitkän uran uutisankkuria tehnyt Piia Pasanen, 49, haluaa huolehtia terveydestään, jotta eläisi mahdollisimman terveen vanhuuden.

Piia Pasanen vietti hääpäivää: kuvat hääparista … – Anna

28.9.2022 — Äidin yllättävä sairastuminen ja kuolema pysäyttivät uutisankkuri Piia Pasasen, 49, elämän rajallisuuden äärelle.

Piia Pasanen: “Äidin kohtalo on tuntunut epäreilulta” | Anna.fi

28.9.2022 — Äiti oli perheen voimahahmo, joka kannatteli muita, kun heillä oli vaikeaa, Piia kertoo Anna-lehdessä. Keuhkosyöpää ei voitu parantaa, ja äiti …

Piia Pasanen Annassa: ”Äidin kohtalo on tuntunut todella …

Piia Pasanen Annassa: ”Äidin kohtalo on tuntunut todella epäreilulta”

28.1.2022 — Piia Pasanen. on 48-vuotias Ylen uutisankkuri, joka on naimisissa MTV Uutisten päätoimittajan Tomi Einosen kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Toimittaja Piia Pasasesta tuntuu kohtuuttomalta, että hyväkuntoinen äiti sairastui keuhkosyöpään. Koskaan ei voi tietää, milloin oma aika loppuu, Piia pohtii Annassa.

Piia Pasanen: ”Voin hyvin käydä kaupassa ilman meikkiä”

Piia Pasanen: ”Voin hyvin käydä kaupassa ilman meikkiä” | Kauneus ja Terveys

29.12.2022 — Toimittajapariskunta Piia Pasanen, 49, ja Tomi Einonen, 52, juhlivat keskiviikkona (28.12) posliinihäitään.

Piia Pasasen pitää näyttää televisiossa huolitellulta, vapaalla hän viihtyy meikittä. Äidin kuolema opetti Piialle, että kannattaa elää mahdollisimman täysillä.

Toimittajapari Piia Pasanen ja Tomi Einonen 20 vuotta …

Toimittajapari Piia Pasanen ja Tomi Einonen 20 vuotta naimisissa! Upea nostalginen hääkuva | Seiska

Keywords: piia pasanen perhe, piia pasanen poliisi-tv