Vauva ja korona

Koronavirusinfektio (COVID-19) lapsella – Terveyskirjasto

14.1.2022 — Koronavirusinfektion oireet lapsilla · kuume · kuiva tai limainen yskä · hengenahdistus · nuha · nenän tukkoisuus · nielukipu · pahoinvointi · oksentelu …

Miten koronavirus vaikuttaa vastasyntyneeseen? – Libero

Miten koronavirus vaikuttaa vastasyntyneeseen? – Libero

Voiko koronavirus tarttua vauvaan rintamaidon välityksellä? Entä jos ei halua imettää – kehittyykö vauvalle silloin heikompi vastustuskyky?

Oletko vastasyntyneen äiti, jolla on todettu COVID-19-tauti? Mitä täytyy ottaa huomioon, mitä suosituksia tulee noudattaa ja miten koronavirus vaikuttaa vauvaan? Täältä löydät vastauksia.

Koronavirus SARS-CoV-2 ja koronavirustauti COVID-19 – THL

Lääkärin tartuntatauti-ilmoitus koronavirustaudista COVID-19 · Suositus korona-altistumistilanteisiin varhaiskasvatuksessa, koulussa ja oppilaitoksissa.

Vauva-arki poikkeusoloissa: ”En kuvitellut vauvavuotemme …

Vauva-arki poikkeusoloissa: ”En kuvitellut vauvavuotemme alkavan näin yksinäisesti” – Tutkimusblogi

2.6.2021 — Korona-aikaan liittynyt epävarmuus on muuttanut odotettua ja oletettua vauva-arkea niin, että uuteen elämäntilanteeseen kohdistetut …

Tubettaja Mandimai Sundbergin vauva sairastui koronaan

25.3.2022 — Tubettaja Mandimai Sundberg julkaisi riipaisevan kuvan vastikään syntyneestä vauvastaan, joka joutui sairaalaan koronan vuoksi.

Vastasyntyneiden nenän limakalvoilla niukasti … – HUS

Vastasyntyneiden nenän limakalvoilla niukasti tarttumisreseptoreita koronaviruksille | HUS

5.12.2021 — Lue myös: Korona vei Johanna Pulkkisen, 33, keuhko-osastolle viimeisillä raskausviikoilla ja käänsi painon laskuun: ”Vauvan vuoksi oli …

Vastasyntyneiden nenän limakalvoilla on koronaviruksen tarttumisen mahdollistavia reseptoreita vähemmän kuin aikuisilla. Tämä saattaa osaltaan selittää, miksi koronatartunnat ovat heillä harvinaisia.

Otso-vauva sairasti koronan, mutta äiti ei ole varma … – YLE

Otso-vauva sairasti koronan, mutta äiti ei ole varma, ottaisiko pienokaiselleen rokotetta – vauvoja etsitään nyt rokotetutkimuksiin

Vauvoja voidaan alkaa rokottaa vain, jos siitä on heille todellista hyötyä. Infektiotautien erikoislääkärin mukaan sitä voi olla vaikea osoittaa.

Nyt selvisi, miksi koronavirus ei tartu pikkuvauvoihin miltei …

Suomalaistutkimus selvitti, miksi koronavirus ei tartu vauvaan – Kaksplus.fi

Tuoreessa tutkimuksessa selvisi, mikä vaikuttaa siihen, että koronavirus ei pääse vastasyntyneiden elimistöön yhtä usein kuin aikuisten.

Koronaoireet lapsella – lukijat kertovat kokemuksistaan

Koronaoireet lapsella – lukijat kertovat kokemuksistaan – Kaksplus.fi

Lukijat kertovat kokemuksiaan 0–3-vuotiaan lapsen sairastamasta koronasta. Koronaoireet lapsella ovat usein lievempiä kuin aikuisella.

Miten korona on vaikuttanut vauvaan – korona-aika ja vauva

Iltalehti

Keywords: vauva ja korona